foto

Danielle Fishel

  • nar. 5.5.1981 (37 let)
    Mesa, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Boy Meets World (TV seriál) (1993)

    - Danielle Fishel prozradila, že producent Michael Jacobs pojmenoval její postavu po kaňonu Topanga v Los Angeles. Jacobs jel kolem tohoto místa, když mu volala produkce, aby jim sdělil jméno postavy. Poté připustil, že kdyby jel dál a telefon zazvonil o chvíli později, z Topangy by byla Canoga. (Kacitr)

  • Boy Meets World (TV seriál) (1993)

    - Postava Topangy (Danielle Fisher) byla původně jen vedlejší. Taková hippie holka s trhlými nápady. U diváků byla ovšem natolik oblíbená, že ji tvůrci posunuli do popředí seriálu. Nakonec se stala jedním z hlavních charakterů. (Kacitr)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Boiling Pot
2007 Chosen One, The
2006 Blázinec na koleji 2
2004 Gamebox
2003 Blázinec na koleji
2001 Přesný zásah
2000 Projekt Mercury (TV film)

TV seriály

2017 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets Goodbye (S03E21)
Girl Meets Sweet Sixteen (S03E20)
World Meets Girl (S03E19)
2016 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets a Christmas Maya (S03E18)
Girl Meets Hollyworld (S03E17)
Girl Meets Her Monster (S03E16)
další epizody (23)
2015 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets the New Year (S02E25)
Girl Meets Belief (S02E24)
Girl Meets the Forgiveness Project (S02E23)
další epizody (30)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
Girl Meets Home for the Holidays (S01E16)
Girl Meets Brother (S01E15)
Girl Meets Friendship (S01E14)
další epizody (16)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Pawnee Rangers (S04E04)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Nikki (TV seriál)
1995 Kirk (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Mlčeti není zlato (S06E17)
1992 Plný dům (TV seriál)
Nejsem D.J. (S06E10)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)

TV pořady

2012 Larry King Now (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)
1999 Say What? Karaoke (TV pořad)
1998 Howie Mandel Show, The (TV pořad)
1997 Donny & Marie (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace