foto

Robert Miranda

  • nar. New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Unlikely's
2011 The Dog Who Saved Halloween (TV film)
2004 Cíl
The Last Letter
2002 Divoká krev
2000 Třináct dní
1999 Modrý blesk
Scriptfellas
1998 Neviditelný útočník
Rat Pack (TV film)
1997 Oceloví žraloci
1996 For Which He Stands
Likvidátor
Mafián (TV film)
Soudce z pekel
The Devil Takes a Holiday
1994 Motorkářský gang (TV film)
Trable s opicí
1993 Desire
Huck and the King of Hearts
Ztraceni navždy
1992 Sestra v akci
1990 Johnny Ryan (TV film)
Moje modré nebe
Pes v uniformě (TV film)
Sons
1988 Půlnoční běh
1987 Dech života
Neúplatní
Wiseguy (TV film)
1986 Inside Out
1985 Komando 5 (TV film)

TV seriály

1997 Chameleon (TV seriál)
Jarodova čest (S01E19)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Zlodějské doupě (S03E12)
1990 Roseanne (TV seriál)
Trick or Treat (S03E07)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kolem půlnoci (S04E04)
1989 Roseanne (TV seriál)
Lobocop (S02E11)
Five of a Kind (S02E06)
Hunter (TV seriál)
Smrtící střela (S05E17)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
America, What a Town (S01E02)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Pomoc v nouzi (S02E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky