foto

Neda Rahmanian

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doppelzimmer für drei (TV film)
2017 Auf der Suche nach Oum Kulthum
Was ich von dir weiß (TV film)
2016 Tatort – Wofür es sich zu leben lohnt
2015 Dr. Illegal (TV film)
Leberkäseland (TV film)
Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
Wilsberg – Bittere Pillen (TV film)
2013 Vichr
2007 Die Überflüssigen (TV film)

TV seriály

2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Henker (S03E02)
Der Mädchenmörder von Krac (S03E01)
Messer am Hals (S02E02)
další epizody (4)
2016 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Der Teufel von Split (S01E01)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace