foto

Masajuki Mori

  • nar. 13.1.1911
    Sapporo, Hokkaidó, Japonsko
  • zem. 7.10.1973 (62 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Ken to hana
1970 Zatóiči abare himacuri
1969 Dny a měsíce
Á Kaigun
1968 Haruranman
Kamo to negi
Rengo kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
Sogeki
1964 Otokogirai
1963 Fuji dôzan-koku monogatari
Hikaru umi
Kronika psaná mečem
Taiheijó hitoribočči
1961 Ai to honó to
Aidžó no keifu
Cuma tošite onna tošite
Onna no kunshô
Onna wa yoru kesshô suru
Šamisen to otobai
1960 Gamecui jacu
Gametsui musume
Musume, cuma, haha
Onna ga kaidan o agaru toki
Otóto
Zlý chlap spí dobře
1959 Daisan no šikaku
Fubuki to tomo ni kiejukinu
Jogiri no kettó
Kotan no kuchibue
Onnagokoro
Suzukake no sanpomiči
1958 Joru no cuzumi
Mammoth Tower (TV film)
Onna de aru koto
Široi akuma
1957 Arakure
Banka
Kjó no inoči
1956 Ai wa furu hoši no kanata ni
Fúsen
Iro zange
Ningen gjorai šucugekisu
1955 Chibusa yo eien nare
Císařovna Jang Kwei-Fei
Fukeizu: Jušima no širaume
Kokoro
Ukigumo
1954 Aku no tanošisa
Aru onna
Midori no nakama
Moeru Shanghai
1953 Bratr a sestra
Koibumi
Lovci krabů
Povídky o bledé luně po dešti
Saikai
Senbazuru
1952 Ano te kono te
Bijo to touzoku
Dokuja-tô kidan: Joôbachi
1951 Džunbaku no joru
Idiot
Musašino fudžin
Nusumareta koi
Zemma
Zenma
1950 Ma no ogon
Okusama ni gojódžin
Rašómon
Tókjó no heroine
1949 Chijin no ai
Goodbye
Jaburedaiko
不良少女
1948 Koun no isu
Waga šógai no kagajakeru hi
1947 Andžóke no butókai
1946 Ti, kteří budují zítřek
1945 Lidé, kteří šlapou tygru na ocas
Velká legenda Judo 2
1944 Raigekitai shutsudo
1942 Haha no chizu

TV seriály

1972 Kiri no hata (TV seriál)
1962 Takasebune (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace