foto

Alfred Burke

  • nar. 28.2.1918
    Peckham, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.2.2011 (92 let)
    Barnes, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Harry Potter a Tajemná komnata
2000 Zeměpisná délka (TV film)
1996 Midsummer Night's Dream, A
1984 Hrdinové (TV film)
Kim (TV film)
Pope John Paul II (TV film)
1979 Tajemný dům na Garibaldi Street (TV film)
1976 Lady of the Camellias, The (TV film)
1970 Jeden den Ivana Děnisoviče
1969 Guns in the Heather
1965 The Nanny
The Night Caller
1964 Městečko prokletých II
1963 Farewell Performance
Hrdina malého světa
The Man Who Finally Died
1962 Andělé spásy
Backfire
Locker Sixty-Nine
Mix Me a Person
Na obchůzce
Pot Carriers, The
She Knows, Y'Know
1961 Man at the Carlton Tower, The
1960 Dead Lucky
Hněvivé ticho
Moment of Danger
Soudní procesy s Oscarem Wildem
1959 Operation Amsterdam
1958 Law and Disorder
Model for Murder
Muž nahoře
The Man Inside
Útěk do pouště
1957 Hořké vítězství
Interpol
Let's Be Happy
The Long Haul
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 High Flight
1955 Constant Husband, The
Touch and Go
1946 Chlapec z Brooklynu

TV seriály

1999 Holby City (TV seriál)
1993 Under the Hammer (TV seriál)
1986 Unnatural Causes (TV seriál)
1985 Home to Roost (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 No Excuses (TV seriál)
Number 10 (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Borgiové (TV seriál)
1980 Question of Guilt, A (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Oresteia (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1977 Treasure Island (TV seriál)
1973 Brontës of Haworth, The (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Samá práce, žádné peníze (E12)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Charlesworth (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
The New Adventures of Martin Kane (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace