foto

Horst Pinnow

  • nar. 1936
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hai Alarm am Müggelsee
2009 Dinosaurier
1996 Der Mörder und die Hure (TV film)
1994 Lemgo (TV film)
1990 Geizige, Der (TV film)
1988 Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
1986 Meier
Stadtpiraten, Die (TV film)
Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1985 250.000 Mücken im Pappkarton (TV film)
Der Callboy
Kaminsky - Ein Bulle dreht durch
1983 Plem, Plem - Die Schule brennt
1982 Dannys Traum (TV film)
Villa zu vermieten (TV film)
1981 Die kluge Witwe (TV film)
Jeans (TV film)
Perle der Karibik, Die
Und plötzlich bist du draußen (TV film)
1980 ...und raus bist du (TV film)
Heiße Kartoffeln
Kreuzberger Liebesnächte
Mein Gott, Willi! (TV film)
Meister Timpe (TV film)
1979 Tatort - Ein Schuß zuviel (TV film)
Willi und die Kameraden (TV film)
1978 Aus der Ferne sehe ich dieses Land
Der Pfingstausflug
Die Faust in der Tasche
Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
Tatort - Sterne für den Orient (TV film)
1976 Der aufrechte Gang
Verdunkelung (TV film)
1975 Scherenschnitt (TV film)
1974 Lohn und Liebe (TV film)
Sechs Wochen im Leben der Brüder G. (TV film)
1972 Liebe Mutter, mir geht es gut
1971 Bleib sauber, Liebling

TV seriály

2004 Sabine!! (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Shnilá jablka (S02E17)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1989 Molle mit Korn (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Wartesaal zum kleinen Glück (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Teufels Großmutter (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Der Fahnder (TV seriál)
1983 Wie im Leben (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1979 Parole Chicago (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
Kläger und Beklagte (TV seriál)
Wenn's nach mir ginge (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Wissen Sie es besser?! (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace