foto

Harry Fowler

  • nar. 10.12.1926
    Lambeth, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.1.2012 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Prometheus - a.z.
1990 Chicago Joe a holka ze šantánu
1987 Body Contact
Harry's Kingdom (TV film)
1985 Me and the Girls (TV film)
1983 Fanny Hill
1980 George and Mildred
High Rise Donkey
Sir Henry na panství Rawlinson
1977 Princ a chuďas
1974 Charles Dickens' World of Christmas (TV film)
1970 Spusťte tu revoluci beze mne
1966 Doctor in Clover
Secrets of a Windmill Girl
1965 Life at the Top
The Nanny
Tomorrow at Ten
1964 Clash by Night
Father Came Too!
Seventy Deadly Pills
1963 Just for Fun
Ladies Who Do
1962 Andělé spásy
Flight from Singapore
Lawrence z Arábie
Nejdelší den
1959 Don't Panic Chaps!
Idol on Parade
The Heart of a Man
1958 April 8th Show (Seven Days Early), The (TV film)
Diplomatic Corpse, The
Doomsday for Dyson (TV film)
I Was Monty's Double
Soapbox Derby
1957 Booby Trap
The Birthday Present
Town on Trial
West of Suez
Šťastný Jim
1956 Behind the Headlines
Fire Maidens From Outer Space
Home and Away
1955 Stock Car
The Blue Peter
1954 Conflict of Wings
Don't Blame the Stork
Up to His Neck
1953 A Day to Remember
Top of the Form
1952 13 East Street
Angels One Five
I Believe in You
Klub Pickwickovců
Last Page, The
1951 High Treason
Madame Louise
Mister Drake's Duck
Scarlet Thread, The
The Dark Man
There Is Another Sun
1950 Dance Hall
Once a Sinner
She Shall Have Murder
Trio
1949 For Them That Trespass
Landfall
Now Barabbas
1948 Piece of Cake, A
Trouble in the Air
1947 Chyťte ho!
1945 Painted Boats
1944 Bell-Bottom George
Champagne Charlie
Don't Take It to Heart
Give Us the Moon
1943 Get Cracking
The Demi-Paradise
1942 Salute John Citizen
Those Kids from Town
Vítězové či poražení?

TV seriály

2004 The Impressionable Jon Culshaw (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 In Sickness and in Health (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Fresh Fields (TV seriál)
Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Round and Round (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Případ Ojuka (S05E09)
1982 Dead Ernest (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
Little World of Don Camillo, The (TV seriál)
World's End (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
The Flockton Flyer (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 The Revenue Men (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Dickensovy povídky (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

TV pořady

1967 CBS Children's Film Festival (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)
1957 Chelsea at Nine (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace