foto

Werner Prinz

  • nar. 1941
    Wolfsbach, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Bergfried (TV film)
Mein Fleisch und Blut
Oma zockt sie alle ab (TV film)
Pokerface (TV film)
2015 K-10 Stunden Angst
Tatort - Deckname Kidon (TV film)
Vanessa
2012 Die Verführerin Adele Spitzeder (TV film)
Nečekané překvapení (TV film)
2011 Das Mädchen auf dem Meeresgrund (TV film)
2010 Seine Mutter und ich (TV film)
2009 Detektiv wider Willen (TV film)
Jedlová samota
2008 Das Geheimnis des Königssees (TV film)
Das jüngste Gericht (TV film)
Die Liebe ein Traum (TV film)
Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
Und ewig schweigen die Männer (TV film)
2007 Der geköpfte Hahn
2006 Eden
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
Der Bestseller - Wiener Blut (TV film)
Místo činu: Strážce pramene (TV film)
Návrat tanečního mistra (TV film)
2003 Schwabenkinder (TV film)
2002 Die Dickköpfe (TV film)
Ich gehöre dir (TV film)
Regentage (TV film)
Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
2001 Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Místo činu: Ztráta kontroly (TV film)
Nevěsta větru
2000 Heller als der Mond
1998 Die Siebtelbauern
1994 Der Mann von La Mancha (TV film)
1990 Tatort - Seven Eleven (TV film)
Vlak do Petrohradu (TV film)
1988 Der jüngste Tag (TV film)
Trostgasse 7 - eine Kindheit in Wien 1934-1938 (TV film)
1986 Geblendeter Augenblick - Anton Weberns Tod (TV film)
1972 Muž jménem La Mancha
Wildwechsel (TV film)
1969 Schwester Bonaventura (TV film)

TV seriály

2019 Prost Mortem - Die letzte Runde (TV seriál)
2013 Lilly Schönauer (TV seriál)
Ženy v pokušení (E14)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Die Reise (S03E03)
2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Schatten des Adlers (S06E22)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Ciclone in famiglia, Un (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1986 Lenz oder die Freiheit (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
Lebenslinien (TV seriál)
1981 Guerre en pays neutre (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1990 Requiem pro Dominika

Divadelní záznam

1970 Fall Regine Krause (divadelní záznam)
1969 Juno und der Pfau (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky