foto

Piotr Witkowski

  • nar. 1988

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krime story. Love story
Mistrz
2019 Diablo. Wyścig o wszystko
Proceder
Solid Gold
2018 Dywizjon 303
Kamerdyner
Okna, okna
Podatek od miłości
2015 Heimat ist kein Ort (TV film)
2014 Město 44
2013 Noc
Walesa: člověk naděje
2012 Supermarket

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 55 (S02E55)
Episode 53 (S02E53)
Episode 51 (S02E51)
další epizody (25)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 27 (S01E27)
Episode 25 (S01E25)
Episode 23 (S01E23)
další epizody (14)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Wolny wybór (S06E11)
Prosty wybór (S06E02)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky