foto

Richard Münch

  • nar. 10.1.1916
    Giessen, Německá říše
  • zem. 6.6.1987 (71 let)
    Málaga, Andalucía, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Sommer in Lesmona (TV film)
1987 Schlüsselblumen (TV film)
1986 Of Pure Blood (TV film)
Totenreich, Das (TV film)
1985 Grand mit 3 Damen (TV film)
Holcroftův pakt
Terč
1984 Friedenmacher, Die (TV film)
1983 Dibbegass Nummer Deckel (TV film)
1981 Kolossale Liebe (TV film)
1979 Der Durchdreher
Onkel Wanja (TV film)
1978 Seltsamen Begegnungen des Prof. Taratonga, Die
Unsere kleine Welt (TV film)
1977 Skupinový portrét s dámou
1976 Als wär's ein Stück von mir (TV film)
1974 Perahim - die zweite Chance
1973 Wenn ihr wollt, ist es kein Märchen (TV film)
1970 Generál Patton
Maximilian von Mexiko (TV film)
1969 Epitaph für einen König (TV film)
Hôtel du commerce (TV film)
Most u Remagenu
Sir Basil Zaharoff - Makler des Todes (TV film)
1968 Prüfung eines Lehrers (TV film)
1967 Brooklynský klub vrahů
Die Affäre Eulenburg (TV film)
Die Mission (TV film)
Heißes Pflaster Köln
Mr. Arcularis (TV film)
1966 Chladnokrevně předložený účet
Das große Geschäft (divadelní záznam)
Dýmky
Hokus pokus
In Frankfurt sind die Nächte heiß
Münchhausen (TV film)
Past sklapne o půlnoci
Spie contro il mondo
1965 Das Liebeskarussell
Noc v Manhattanu
Vražedné pouzdro na housle
1964 Koll (TV film)
The Visit
Totentanz (TV film)
Vlak
Wartezimmer zum Jenseits
1963 Der Belagerungszustand (TV film)
1962 Die Rote
Hostinec na Temži
Nejdelší den
1961 Malachiášův zázrak
1960 Dr. Knock (TV film)
Einer von sieben (TV film)
Himmel, Amor und Zwirn
Waldhausstraße 20 (TV film)
1959 Frau im besten Mannesalter
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
Verbrechen nach Schulschluß
1958 Dr. Crippen lebt
Nasser Asphalt
Unruhige Nacht
1957 Die Dreigroschenoper (TV film)
1956 Keiner stirbt leicht (TV film)
1955 Zwei blaue Augen
1951 Der Verlorene

TV seriály

1989 Le grand secret (TV seriál)
1987 Wer erschoss Boro? (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)

TV pořady

1963 Hallo Nachbarn! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace