foto

Peshang Rad

  • nar. 1.1.1984 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Backstabbing for Beginners
2015 Arne Dahl: Himmelsöga (TV film)
Kyselé Vánoce
Samma som du
2013 Udušení
2006 Göta Kanal 2 - kanalkampen

TV seriály

2020 Bäckström (TV seriál)
Dejta (TV seriál)
Arvin (E04)
Johannes (E03)
Cesar (E02)
2019 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (8)
Syrror (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2013 Molanders (TV seriál)
Vårkonserten (E12)
Årsmötet (E10)
Elevuppvisningen (E09)
další epizody (11)
2008 Kungamordet (TV seriál)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Den svaga länken (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky