foto

McKell David

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gentlemani
2018 Patrick
2017 Time Will Tell
iBoy
2016 Náš milovaný Damilola (TV film)
2015 No crezcas o morirás
2014 Montana
2013 Our Girl (TV film)

TV seriály

2018 Podfu(c)k (TV seriál)
Diamonds Ain't Forever (S02E08)
Heavy Wears the Crown (S02E07)
Bomba (S02E06)
další epizody (4)
Marcella (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2016 Him (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky