foto

Harry Northup

  • nar. 2.9.1940 (76 let)
    Amarillo, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Manchurianský kandidát
1999 Téměř bez šance
1998 Milovaná
1997 Den otců
1996 Chladnokrevně (TV film)
Kolonie (TV film)
1994 Holky z polepšovny (TV film)
Pistolnice
1993 Philadelphia
1992 Zhoubná vášeň
1991 Mlčení jehňátek
1989 Nowhere to Run
1988 Kansas
1987 Projekt X
1986 Obezřetný cizinec (TV film)
1984 Hard to Hold
Nickel Mountain
Odpolední směna
1983 Srdce na kolech
1982 Day the Bubble Burst, The (TV film)
1980 Ojetá auta
Tom Horn
1979 Over the Edge
Růže
11th Victim (TV film)
1978 Maneaters Are Loose! (TV film)
Modré límečky
1977 Veřejná frekvence
Which Way Is Up?
1976 Odpočítávání smrti
Slepý hněv
Taxikář
1975 Crazy Mama
1974 Alice už tu nebydlí
1973 All-American Boy, The
Špinavé ulice
1972 Bertha z dobytčáku
1971 Hvězdná dívka
1967 Kdo to klepe na moje dveře

TV seriály

2003 Karen Sisco (TV seriál)
2002 Court, The (TV seriál)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V zrcadle (S01E19)
1984 Street Hawk (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 King's Crossing (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace