foto

Anna-Lena Bergelin

  • nar. 12.4.1959 (58 let)
    Lund, Malmöhus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Muž jménem Ove
1994 Sixten

TV seriály

2003 Creepschool (TV seriál)
1995 Radioskugga (TV seriál)
1990 S*M*A*S*H (TV seriál)

Dokumentární

1999 En släkting till älvorna

TV pořady

1999 Parlamentet (TV pořad)
1990 Fångarna på fortet (TV pořad)
1989 BingoLotto (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace