foto

Peter Ketnath

  • nar. 1974
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vou Nadar Até Você
2016 Para Sempre
2014 Os Homens São de Marte... E é pra Lá que Eu Vou
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
Tatort - Im Sog des Bösen (TV film)
2008 Die Geschichte vom Brandner Kaspar
2007 Wie angelt man sich seine Chefin (TV film)
Šťastná poušť
2005 Kino, aspirin a supové
2003 Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2002 Der weiße Hirsch
1999 Spirála beznaděje (TV film)
1997 Eine Herzensangelegenheit (TV film)
Zwei Brüder - Tödliche Träume (TV film)
1996 Musique de l'amour: Un amour inachevé, La (TV film)
Und keiner weint mir nach

TV seriály

2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zeitenwende (S10E25)
Henriettes Erbe (S10E24)
Gelobtes Land (S10E23)
další epizody (11)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Im Namen Gottes (S10E14)
Marathongirl (S10E13)
Der Mann im Mars (S10E12)
další epizody (14)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
SOKO: Der Prozess (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Alenka (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Geben und nehmen (S11E38)
Kobra 11 (TV seriál)
Žít a nechat žít (S12E10)
2006 Pé na Jaca (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Láska a utrpení (S12E02)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Held des Tages (S05E32)
2001 Unterwegs zur Familie Mann (TV seriál) - a.z.
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt z vesmíru (S03E08)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Zásah (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Unzertrennlichen, Die (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Zwei Brüder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky