foto

Börje Lundberg

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hollywood Rooftop
2016 Andy Warhol To Se Vrati
Hermit: Monster Killer
Tjuvjägaren
2015 Inga Lindström: Druhá šance (TV film)
Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
Muž jménem Ove
PPPasolini
2013 Federico García Lorca Noir Despair
2011 Gläntan
2004 Čtyři odstíny hnědé

TV seriály

2020 Gabriel Klint (TV seriál)
2018 Beat (TV seriál)
LOOP (E04)
Nielegalni (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2017 Fallet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Das Mädchen und der Tod (E18)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Doma (S01E10)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
2005 Saltön (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)

Dokumentární

2016 Läkaren som vägrade ge upp

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky