foto

Bahar Pars

  • nar. 28.3.1979 (38 let)
    Šíráz, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Operation Ragnarök
2016 Baby
2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
Muž jménem Ove
2010 Incident v bance
2009 Knäcka
2006 Když padne soumrak

TV seriály

2016 Vårdgården (TV seriál)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2008 Kungamordet (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Turkkiosken

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace