foto

Bahar Pars

  • nar. 28.3.1979 (39 let)
    Šíráz, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ariel
Operation Ragnarök
2016 Baby
2015 Arne Dahl: En midsommarnattsdröm (TV film)
Muž jménem Ove
2010 Incident v bance
2009 Knäcka
2006 Když padne soumrak

TV seriály

2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Not Animals (E07)
Wilted Leaves (E05)
Someone Will Pay (E04)
další epizody (5)
Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Vårdgården (TV seriál)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2008 Kungamordet (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Turkkiosken

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace