foto

Nick Roth

  • nar. 24.4.1985 (34 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Berkeley
2004 Odvážná holka (TV film)
2003 Manhood
2002 Crossed Over (TV film)
1997 Nic mi neříkej (TV film)
Ďáblovo dítě (TV film)
1995 Láska dokáže stavět mosty (TV film)

TV seriály

2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Super Fun Guys (S02E05)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Člověk na Měsíci (S10E11)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Obětovat královnu (E15)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Sloní paměť (S03E16)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Nájemný vrah (S02E05)
Útěk z vězení (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace