foto

Katharina Stemberger

  • nar. 28.12.1968 (52 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Glossary of Broken Dreams
2017 Die Rosenheim-Cops: Der Schein trügt (TV film)
2013 Jedermann (TV film)
2009 Am Seil (TV film)
2008 Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
Zwei Väter einer Tochter
1999 Kubanisch rauchen
Wolken über dem Paradies
1998 Alles werden gut
Thanksgivin', die nachtblaue Stadt
Wie eine schwarze Möwe (TV film)
1997 München ruft (TV film)
1996 Angst vor der Idylle, Die (TV film)
Drei in fremden Betten (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Trennungen (TV film)
1995 Brennendes Herz
Drei Frauen und (k)ein Mann (TV film)
Glück auf Raten (TV film)
1994 Divoký tymián (TV film)
Im Schatten des Führers
Saubere Aktien (TV film)
1991 Leporella (TV film)

TV seriály

2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Dr. Knut Holm (S05E06)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Brazílie (E18)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Helmut Schafranek (S03E07)
2010 Der Winzerkönig (TV seriál)
Bleiben und gehen (S03E13)
Neue Wege (S03E12)
Die Qual der Wahl (S03E11)
další epizody (11)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Nejlepší den pro lásku (E10)
Soko Vídeň (TV seriál)
Nina, 16, vermisst (S06E03)
2008 Der Winzerkönig (TV seriál)
Das Angebot (S02E13)
Der Rückschlag (S02E12)
Der Besuch (S02E11)
další epizody (13)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
Der Winzerkönig (TV seriál)
Wenn das nur gut geht! (S01E13)
Glück im Unglück (S01E12)
Ausflug mit Folgen (S01E11)
další epizody (13)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Vater wider Willen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die Freundin (S01E317)
1994 Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Ein Haus in der Toscana (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Divadelní záznam

2007 Die Unheil bringende Krone (divadelní záznam)
2006 Die gefesselte Phantasie (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad)
Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky