foto

Mark Nelson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lingua Franca
1996 Klub odložených žen
1993 Zlatý poklad Herodese Velikého
1989 Vražda na Broadwayi
1981 Vyvolení
1980 Pátek třináctého

TV seriály

2014 Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Memory Kings (S02E04)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Sniper (S04E09)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Policejní odznak (S01E20)
2000 Ed (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Nesnadná jízda (S04E19)
Právo a pořádek (TV seriál)
High & Low (S10E22)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Payback (S01E01)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Hledání ohně (S03E08)
Důstojník a gentleman (S03E07)
Stalo se jedné noci (S03E05)
1997 Liberty! The American Revolution (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Custody (S06E14)
1991 thirtysomething (TV seriál)
Melissa and Men (S04E11)
1982 Remington Steele (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace