foto

Julissa

  • nar. 8.4.1944 (75 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Rencor
2004 El mago
1994 Amor que mata
1986 Más allá de la muerte
1984 Piernas cruzadas
1983 Dos carnales, Los
1982 41 el hombre perfecto
Aquel famoso Remington
Cosa fácil
Días de combate
1981 D.F./Distrito Federal
Pachanga, La
1980 Oficio de tinieblas
Ojos de un niño, Los
1978 Amor libre
1973 Las cautivas
1972 Mujer honesta, Una
Victoria
1971 La muerte viviente
Verano ardiente
1970 Mentira, La
Señora estupenda, Una
Tú, yo, nosotros
1969 Santa
1968 Despedida de casada
Ensayo de una noche de bodas
House of Evil
La cámara del terror
Los adolescentes
Paula
1967 Juego peligroso
Los Caifanes
Pedro Páramo
Si quiero
1966 El mundo loco de los jóvenes
Nosotros los jóvenes
Tirando a gol
1965 Diablos en el cielo
Dos Elenas, Las
El dengue del amor
El pueblo fantasma
Nacidos para cantar
Pecador, El
Qué hombre tan sin embargo
1964 Edad de la violencia, La
El robo al tren correo
Novios de mis hijas, Los
Prohibido soñar
1963 En la mitad del mundo
La Maldición de la Llorona
1961 Espiritismo

TV seriály

2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2007 Fuego en la sangre (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
2003 Velo de novia (TV seriál)
1987 Tal como somos (TV seriál)
1986 Hora Marcada (TV seriál)
1980 Colorina (TV seriál)
1976 Bandidos del río frío, Los (TV seriál)
1975 Imperdonable, Lo (TV seriál)
1974 Manantial del milagro, El (TV seriál)
1971 Velo de novia (TV seriál)
1970 Bajo el mismo techo (TV seriál)
1969 Más allá de la muerte (TV seriál)
1967 Hermanos coraje, Los (TV seriál)
1966 Corazón salvaje (TV seriál)
1964 Casa de vecinidad (TV seriál)
1962 Momias de Guanajuato, Las (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1973 Las cautivas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace