foto

Anthony Newley

  • nar. 24.9.1931
    Hackney, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.4.1999 (67 let)
    Jensen Beach, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Bob Downe Special, The (TV film)
1992 Boris a Nataša
1991 Red Peppers (TV film)
1990 Coins in the Fountain (TV film)
Polly: Comin' Home! (TV film)
1987 The Garbage Pail Kids Movie
1986 Dostavník (TV film)
Outrage! (TV film)
1985 Alenka v říši divů (TV film)
Blade in Hong Kong (TV film)
1983 Malibu (TV film)
1980 Linda in Wonderland (TV film)
1975 It Seemed Like a Good Idea at the Time
Old Curiosity Shop, The
1972 Chevrolet Presents Burt Bacharach (TV film)
1969 Can Hieronymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?
1968 Sweet November
1967 Pan doktor a jeho zvířátka
1963 Hrdina malého světa
1960 In the Nick
Jazz Boat
Let's Get Married
1959 Idol on Parade
The Bandit of Zhobe
The Heart of a Man
The Lady Is a Square
Zabijáci z Kilimandžára
1958 The Man Inside
Útěk do pouště
1957 Fire Down Below
How to Murder a Rich Uncle
The Good Companions
1956 Bitva u La Plata
High Flight
Port Afrique
The Last Man to Hang?
X the Unknown
1955 Nad námi vlny
Operace Frankton
The Blue Peter
1954 Up to His Neck
1953 Those People Next Door
Top of the Form
1950 Highly Dangerous
Madeleine
1949 A Boy, a Girl and a Bike
Don't Ever Leave Me
Vote for Huggett
1948 Little Ballerina, The
Oliver Twist
Pokusný králík
Vice Versa
1947 Dusty Bates

TV seriály

2015 Simpsonovi (TV seriál) - a.z.
Málo temný případ (S27E02) - a.z.
1991 Tonight at 8.30 (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1960 Anthony Newley Show, The (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)

Dokumentární

1999 Blondes: Diana Dors (TV film)
1990 Dors: The Other Diana (TV film)
1985 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV film)
1968 Wedding of the Doll

Skladatelská filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1979 Circus of the Stars #3 (TV pořad)
1977 Happy Birthday, Las Vegas (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
The Joe Namath Show (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1956 Spectacular (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace