foto

Stephen D. Newman

  • nar. 20.1.1943 (76 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Yuri Nosenko, KGB (TV film)
1982 My Body, My Child (TV film)
Sophiina volba
Techtle mechtle
1981 Skokie (TV film)
1979 Svedení Joea Tynana
1976 Další muž
1967 Funnyman

TV seriály

1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Aria (S02E03)
1980 Texas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace