foto

Germain Wagner

  • nar. 1.12.1956 (63 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Getriebenen (TV film)
Polizeiruf 110: Söhne Rostocks (TV film)
2019 De Buttek
Mörderische Tage - Julia Durant ermittelt (TV film)
2018 Sandstern
2017 Storm a tajné psaní
2016 Egon Schiele
Osudové léto v jižní Francii (TV film)
2014 Aféra Clearstream
Léto v Amsterdamu (TV film)
2013 Obětní beránek
2012 Hannah Arendt
Mrtvý bod
2011 TABU – Jest duše cizinkou na zemi
2010 Scheidung für Fortgeschrittene (TV film)
2008 Hon na zločince (TV film)
Versailles, le rêve d'un roi (TV film)
2007 Diana: Poslední cesta (TV film)
2006 Hluboko zmražený
2005 Bratovrah
2004 Devátý den
Holky to chtěj taky 2
2003 Le club des chômeurs
2002 Dvojčata
Rok prvních polibků
Vlak na věčnost (TV film)
2001 Holky to chtěj taky
Pinky a pejsek za milion
2000 Vrah v tobě (TV film)
1999 Sweet Little Sixteen (TV film)
1998 Blutiger Ernst (TV film)
Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
Tatort - Schwarzer Advent (TV film)
1997 Der Neffe (TV film)
Schimanski: Pokrevní bratři (TV film)

TV seriály

2019 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und der Sündenfall (E06)
2018 Zaprodaní bance (TV seriál)
Die Höhle des Löwen (S01E06)
Die härteste Währung (S01E05)
Alte Schulden (S01E04)
další epizody (6)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 Weemseesdet (TV seriál)
2006 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Verhör (E04)
2004 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vertrauen bis zuletzt (E03)
Vergangene Sünden (E02)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die blaue Blume (E01)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Sternenfänger (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Černá vdova (S05E02)
2000 Anke (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1997 Schimanski (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2008 Vzestup a pád Versailles: Ludvík XIV.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky