foto

Lulu Grimm

  • nar. 21.4.1990 (30 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hallesche Kometen
Pro každý případ, mami (TV film)
2003 Spurlos - Ein Baby verschwindet (TV film)
2001 Emil a detektivové

TV seriály

2005 Krimi.de (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Brüdern (S08E11)
2002 Pengo! Steinzeit! (TV seriál)
Wie erziehe ich meine Eltern? (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky