foto

Christian Näthe

  • nar. 1976
    Postupim, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lychen 92 (studentský film)
2019 Echte Bauern singen besser (TV film)
2018 Balón
2016 Heiraten ist nichts für Feiglinge (TV film)
2015 Vier kriegen ein Kind (TV film)
2013 Fakjů pane učiteli
Kolotoč mého života (TV film)
Královské intriky (TV film)
2012 Bloch - Heißkalte Seele (TV film)
Deckname Luna (TV film)
Der Klassenfeind (studentský film)
Die Männer der Emden
2011 Der Preis
2010 Ravioli Ritter
2009 Die Rebellin (TV film)
Die Unbedingten (studentský film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Finnischer Tango
2007 Pornorama
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
2005 Das Leben der Philosophen (TV film)
Die Bluthochzeit
Schiller (TV film)
Z úst do úst
2003 Soloalbum
2002 Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Verliebte Jungs (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
Schule
1999 Wut im Bauch (TV film)
1998 Feuer
Twiggy - Liebe auf Diät (TV film)
1997 Die Nacht der Nächte - School's out (TV film)
Když prezident dvakrát zazvoní (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der Pferdemörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Kais kleiner Bruder (TV film)
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
Wir zusammen allein mit dir (TV film)
1994 Unschuldsengel (TV film)
1989 Feriengewitter

TV seriály

2019 Wilsberg (TV seriál)
Ins Gesicht geschrieben (E64)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Bauernopfer (S15E18)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Momentaufnahme (S21E21)
2017 Pod jedním nebem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Friesland (TV seriál)
Krabbenkrieg (E05)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Manga-Mädchen (S15E01)
Správná dvojka (TV seriál)
Stirb einsam! (E61)
2014 In aller Freundschaft (TV seriál)
Alles auf eine Karte (S17E05)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Pane vrchní! Můj happy end je studený (S03E08)
2010 SOKO Wismar (TV seriál)
Vor Anbruch der Nacht (S07E18)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
2001 Bella Block (TV seriál)
Bitterer Verdacht (E11)
1992 Hier und Jetzt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky