foto

Christian Näthe

  • nar. 1976
    Postupim, Brandenburg, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Friesland - Krabbenkrieg (TV film)
2015 Ein Starkes Team - Stirb einsam! (TV film)
Heiraten ist nichts für Feiglinge (TV film)
Vier kriegen ein Kind (TV film)
2013 Fakjů pane učiteli
Kolotoč mého života (TV film)
Královské intriky (TV film)
2012 Bloch - Heißkalte Seele (TV film)
Der Klassenfeind (studentský film)
Die Männer der Emden
2011 Der Preis
2009 Die Rebellin (TV film)
Die Unbedingten (studentský film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Finnischer Tango
2007 Pornorama
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
2005 Das Leben der Philosophen (TV film)
Die Bluthochzeit
Schiller (TV film)
Z úst do úst
2003 Soloalbum
2002 Pravdu má, kdo miluje (TV film)
2001 Bella Block - Bitterer Verdacht (TV film)
Verliebte Jungs (TV film)
2000 Krvavé prázdniny
Schule
1998 Feuer
Twiggy - Liebe auf Diät (TV film)
Wut im Bauch (TV film)
1997 Když prezident dvakrát zazvoní (TV film)
Nacht der Nächte - School's out, Die (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der Pferdemörder (TV film)
Polizeiruf 110 - Lauf oder stirb (TV film)
1995 Doppelter Einsatz - Kais kleiner Bruder (TV film)
Ich bin unschuldig - Ärztin im Zwielicht (TV film)
Wir zusammen allein mit dir (TV film)
1994 Unschuldsengel (TV film)
1989 Feriengewitter

TV seriály

2017 Pod jedním nebem (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Deckname Luna (TV seriál)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Pane vrchní! Můj happy end je studený (S03E08)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
1992 Hier und Jetzt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace