foto

Dagmar Laurens

  • nar. 1940

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Neu in unserer Familie - Ein Baby für alle (TV film)
Neu in unserer Familie - Zwei Eltern zu viel
2013 Achtung Polizei! - Alarm um 11Uhr11 (TV film)
2009 Ein Dorf sieht Mord (TV film)
2008 UpStairs (studentský film)
2007 Ich heirate meine Frau (TV film)
2002 Weihnachtsmann gesucht (TV film)
1999 Heimatgeschichten - Der Besuch der alten Damen (TV film)
1998 Wiedersehen in Palma (TV film)
1990 Das Serbische Mädchen
1988 Vergessen Sie's
1971 Aus dem Alltag in der DDR: Dritter Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)
Der Junge von St. Pauli (divadelní záznam)
Überlebensgroß Herr Krott - Requiem für einen Unsterblichen (divadelní záznam)
1967 Kollege Crampton (TV film)
1965 Trilltrall und seine Brüder (TV film)
1964 Nebeneinander (TV film)
Sechs Personen suchen einen Autor (TV film)
1962 Daphne Laureola (TV film)

TV seriály

2018 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Der Prozess (E03)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1998 Bei uns daheim (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky