foto

Clemens von Ramin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Die Frau aus dem Meer (TV film)
2006 Doppelspiel
2003 Život na rozcestí (TV film)
2002 Duo - Im falschen Leben, Das (TV film)
Karl-May-Spiele: Im Tal des Todes (TV film)
2001 Planet der Kannibalen

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2008 Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)

Dokumentární

2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky