foto

Jurij Minzjanov

  • nar. 29.3.1956 (63 let)
    Kazaň, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Seks i ničoho osobistoho
2017 Buzok
Divocí holubi
Vypusk ’97
2016 Golden lav
2013 Domopravitěl (TV film)
Plennica (TV film)
2012 Millioner (TV film)
Něvesta mojego druga (TV film)
Pod pricelom ljubvi (TV film)
2010 Ulybnis, kogda plačut zvězdy (TV film)
2009 Něskolko prizračnych dněj
Ten štastlivec
2008 Dom milyj dom! (TV film)
Karasi (TV film)
Papírový voják
Pro Ljubov (TV film)
Vremja grechov
2007 Moja mama - Sněguročka!
Prezumpcija viny
Psichopatka (TV film)
Vnězemnoj
Vse dolžny umereť
2004 Igry vzroslych děvoček (TV film)

TV seriály

2017 Tajny i lož (TV seriál)
2015 Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Otpusk po raněniju (TV seriál)
Plata po sčetčiku (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
2013 Charli (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Opasnaja ljubov (TV seriál)
2012 Smerť špionam. Skrytyj vrag (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Jarosť (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)
Smerť špionam. Krym (TV seriál)
2007 Smerť špionam! (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace