foto

Bartosz Obuchowicz

  • nar. 3.3.1982 (37 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Sympatický polský herec se narodil 3. března 1983 roku v hlavním městě Polska Varšavě. Známý především pro svou roli Tomka v seriálu NA DOBRE I NA ZŁE (1999). První herecké kroky ho zavedly do souboru tance a písní, kde připravoval různé divadelní inscenace. Brzy nato začal poprvé vystupovat v televizi. Jako Nemeczeka ho diváci vůbec poprvé spatřit ve filmu CHŁOPCY Z PLACU BRONI (1995) a o chvíli později v CWAŁU (1996) režiséra Krzyszofa Zannusi. Role Huberta mu dokonce přinesla filmovou cenu na festivalu v Gdyni. Mladého Bartosze si stále více začalo všímat polské publikum. Objevil se ve snímku BAR ATLANTIC (1996), úspěšné komedii 13 POSTERUNEK (1997) nebo jako neskutečný smolař v gangsterce CZAS SURFERÓW (2005). 

V 2001 roku se rozhodl pro studium psychologie. V roce 2007 se zúčastnil polské verze StarDance, kde se svou taneční partnerkou Kingou Jureckou obsadil 5. místo. Jeho životní partnerkou se stala Katarzyna Sobczynska, se kterou společně vychovávají dvě děti.

Darek "Endavour" Szarowski

Herecká filmografie

Filmy

2019 Całe szczęście
Underdog
Underdog
2017 Noc plná zázraků 3
2015 Słaba płeć?
2013 Tajemnica Westerplatte
2008 Jeszcze raz
Usínání
2005 Czas surferów
2002 Haker
2001 Stacja
Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1999 Ohněm a mečem
1995 Cwał

TV seriály

2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S10E02)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S08E10)
2016 Druga szansa (TV seriál)
W matni (S02E12)
Miłość nas rozdzieli (S02E10)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Nikogo nie zostawiamy (E04)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2011 Julia (TV seriál)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
Operacja "Generał" (S03E09)
další epizody (8)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)
1997 Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace