foto

Bartosz Obuchowicz

  • nar. 3.3.1982 (38 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Sympatický polský herec se narodil 3. března 1983 roku v hlavním městě Polska Varšavě. Známý především pro svou roli Tomka v seriálu NA DOBRE I NA ZŁE (1999). První herecké kroky ho zavedly do souboru tance a písní, kde připravoval různé divadelní inscenace. Brzy nato začal poprvé vystupovat v televizi. Jako Nemeczeka ho diváci vůbec poprvé spatřit ve filmu CHŁOPCY Z PLACU BRONI (1995) a o chvíli později v CWAŁU (1996) režiséra Krzyszofa Zannusi. Role Huberta mu dokonce přinesla filmovou cenu na festivalu v Gdyni. Mladého Bartosze si stále více začalo všímat polské publikum. Objevil se ve snímku BAR ATLANTIC (1996), úspěšné komedii 13 POSTERUNEK (1997) nebo jako neskutečný smolař v gangsterce CZAS SURFERÓW (2005). 

V 2001 roku se rozhodl pro studium psychologie. V roce 2007 se zúčastnil polské verze StarDance, kde se svou taneční partnerkou Kingou Jureckou obsadil 5. místo. Jeho životní partnerkou se stala Katarzyna Sobczynska, se kterou společně vychovávají dvě děti.

Darek "Endavour" Szarowski

Herecká filmografie

Filmy

2019 Całe szczęście
Mowa ptaków
Polityka
Underdog
2017 Noc plná zázraků 3
2015 Słaba płeć?
2013 Tajemnica Westerplatte
2008 Jeszcze raz
Usínání
2005 Czas surferów
2002 Haker
2001 Stacja
Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1999 Ohněm a mečem
1995 Cwał

TV seriály

2020 Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (11)
Echo serca (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (5)
2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 2 (S10E02)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S08E10)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (4)
2016 Druga szansa (TV seriál)
W matni (S02E12)
Miłość nas rozdzieli (S02E10)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Czworonożny świadek (S07E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rave Party (S14E12)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Disco (S12E07)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Nikogo nie zostawiamy (E04)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2011 Julia (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Adrenalina (S06E11)
2010 Prosto w serce (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
Operacja "Generał" (S03E09)
další epizody (8)
2009 Przystań (TV seriál)
Rywale (E11)
2007 Hela w opałach (TV seriál)
Wieczór w operze (S03E11)
Andrzejki (S03E03)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Geniusz i wicemistrz (E06)
1997 Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky