foto

Natasha Pyne

  • nar. 9.7.1946 (71 let)
    Crawley, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Somewhere to Run (TV film)
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Madhouse
1973 Father Dear Father
1970 Breaking of Bumbo, The
1967 Zkrocení zlé ženy
1966 Idol, The
Who Killed the Cat?
1964 Devil-Ship Pirates, The
1963 Chem. Lab Mystery, The (TV film)

TV seriály

1997 McLibel! (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1992 Virtual Murder (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Komisař Van der Valk (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Father Dear Father (TV seriál)
1967 Haunted (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 The Flying Swan (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace