foto

Michael Maliani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Inspector Gadget's Last Case: Claw's Revenge (TV film)

TV seriály

1994 Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
1992 Stunt Dawgs (TV seriál)
1991 Hammerman (TV seriál)
ProStars (TV seriál)
1989 Captain N: The Game Master (TV seriál)
G.I. Joe: Operation Dragonfire (TV seriál)
1987 Beverly Hills Teens (TV seriál)
Hello Kitty's Furry Tale Theater (TV seriál)
1986 Dennis - postrach okolí (TV seriál)
1985 MASK (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Stargate: Infinity (TV seriál)
1992 Super Dave: Daredevil for Hire (TV seriál)
1987 Dinosaucers (TV seriál)
Hello Kitty's Furry Tale Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky