foto

John Ekman

  • nar. 15.11.1880
    Stockholm, Stockholms överstathallarskap, Švédsko-norská unie
  • zem. 22.11.1949 (69 let)
    Karlstad, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1950 Za štěstím
1949 Kärleken segrar
Lång-Lasse i Delsbo
1948 Marknadsafton
Vart hjärta har sin saga
1947 Får jag lov, magistern!
1946 Försök inte med mej ..!
1945 Den allvarsamma leken
Rosen på Tistelön
Svarta rosor
1944 Räkna de lyckliga stunderna blott
1942 General von Döbeln
1941 Gentlemannagangstern
Lasse-Maja
Snapphanar
Striden går vidare
1940 Hans nåds testamente
1939 Folket på Högbogården
1938 Baldevins bröllop
Sigge Nilsson och jag
1936 33.333
Bombi Bitt och jag
Johan Ulfstjerna
Kungen kommer
1935 Fredløs
1934 Atlantäventyret
Synnöve Solbakken
Sången om den eldröda blomman
1931 Hotell Paradisets hemlighet
1928 Svarte Rudolf
Synd
1927 Vad kvinnan vill
1926 Flickorna på Solvik
1925 Ett köpmanshus i skärgården
Kalle Utter
Zatracenci
1924 Unga greven tar flickan och priset
1923 Friaren från landsvägen
Johan Ulfstjerna
Norrtullská parta
1922 Högre ändamål
1921 De landsflyktige
Vozka smrti
1920 Familjens traditioner
Mästerman
1919 Ve vírech
1918 Psanci
1917 Terje Vigen
1916 Hans hustrus förflutna
Havsgamar
Lyckonålen
1915 Det var i maj
Hämnaren
Judaspengar
Landshövdingens döttrar
Madame de Thèbes
Mästertjuven
Sonad skuld
1914 Bröderna
Dömen icke
Gatans barn
Hjärtan som mötas
Högfjällets dotter
Kärlek starkare än hat eller skogsdotterns hemlighet
Stormfågeln
Strejken
1913 Blodets röst : Karaktärsskådespel i 4 akter
De lefvande dödas klubb
Den okända
Gränsfolken
Halvblod
Miraklet
1912 De svarta maskerna
Dödsritten under cirkuskupolen
Ett hemligt giftermål
Säterjäntan
Trädgårdsmästaren

TV seriály

1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1912 Säterjäntan

Scenáristická filmografie

Filmy

1912 Säterjäntan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky