foto

Jerry Houser

  • nar. 14.7.1952 (66 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
1997 Anabela: Vánoční přání
Vánoční koleda
1994 Secret Adventures: Shrug
1993 Hollyrock-a-Bye Baby (TV film)
I Yabba-Dabba Do! (TV film)
Nick a Noel (TV film)
1992 Aladin
1991 K-9000 (TV film)
Lháři
1989 Cathy's Valentine (TV film)
1988 A Very Brady Christmas (TV film)
1987 Scooby-Doo a bratři Boo (TV film)
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
1985 Bigfoot and the Muscle Machines
Star Fairies (TV film)
Čtvrtý z mudrců (TV film)
1984 Goldie and the Bears (TV film)
The Hoboken Chicken Emergency (TV film)
1982 Forbidden Love (TV film)
1981 The Brady Girls Get Married (TV film)
Years of the Beast
Zázrak na ledě (TV film)
1980 Jako za starých časů
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1978 Kouzlo
1977 Nakládačka
1973 Class of '44
1972 Mizerná banda
1971 Léto roku 1942

TV seriály

2003 Danger Rangers (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Motomyši z Marsu (TV seriál)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Rybí policie (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)
ProStars (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál)
The Bradys (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
Zazoo U (TV seriál)
1989 McGee a já! (TV seriál)
1988 Superman (TV seriál)
The Munsters Today (TV seriál)
Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
Trying Times (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
1985 G.I. Joe (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)
1983 The Biskitts (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Brady Brides (TV seriál)
1980 Here's Boomer (TV seriál)
One in a Million (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Soap (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hrobař (S06E12)
1976 McLean Stevenson Show, The (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
We'll Get By (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace