foto

Won-sang Park

  • nar. 7.1.1970 (49 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hwanjeolgi
Liteul poleseuteu
2017 Daelibgoon
Vězení bezpráví
2015 Sado
2014 Deo seuton
Jeboja
2013 Dárek do cely č.7
Namjjeukeuro twieo
Saranghae! Jinyoungah
2012 Doo gaeui dal
Národní bezpečnost
2011 Booleojin hwasal
Champeu
2010 Gwi
Icheungeui akdang
Nae kkangpae kateun aein
Sowa hamque yeohanghaneun beob
2009 Hwangkeumshidae
Jageun yeonmot
Narara penggwin
Sikeurit
2008 Eorin wangja
GP 506
Uri saengae choegoui sungan
Yeogiboda eodingae
2007 Gamyeon
Geolseukawooteu
Geukrakdo salinsageon
2006 Yeogyosuui eunmilhan maeryeok
Yi daegeun, yi daikeun
2005 Annyeong, hyeonga
Daenseoui sunjeong
Eomma
2004 Al pointeu
Beomjweui jaeguseong
Geomi sup
Miso
2003 4 inyong shiktak
Bitbangul jeonjugok
Haepi ero keuriseumaseu
2002 Gyeolhoneun michinjishida
2001 Heugsuseon
Waikiki beuradeoseu
1996 Tři kamarádi

TV seriály

2019 Aitem (TV seriál)
Welkeom 2 Laipeu (TV seriál)
2018 Seuwichi - sesangeul bakkwora (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
Areugon (TV seriál)
Eonteochibeul (TV seriál)
2016 Deobeulyu (TV seriál)
Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
2015 Hwajeong (TV seriál)
Laseuteu (TV seriál)
Pungseonggeom (TV seriál)
2014 Bigmaen (TV seriál)
Heelreo (TV seriál)
Jangmibit yeonindeul (TV seriál)
Riset (TV seriál)
2013 Sangeo (TV seriál)
2012 Hieolo (TV seriál)
2011 Adeuleul wihayeo (TV seriál)
2010 Ya-cha (TV seriál)
2009 Deurim (TV seriál)
2008 Byeolsoongeom sijeun 2 (TV seriál)
2002 Daemang (TV seriál)
Heureuneun gangmul cheoreom (TV seriál)
2001 Gaeule mannan namja (TV seriál)
2000 Hwang geum shi dae (TV seriál)
1997 Geudae geurigo na (TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)

Dokumentární

1986 Home of the Brave: A Film by Laurie Anderson

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace