foto

Ricky Watson

  • nar. 4.2.1968 (49 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Iron Sky: The Coming Race
2017 Freiheit
55 Steps
2016 Barva vítězství
2015 Magnum: Aloha, Berlin!
2012 Posedlost láskou (TV film)
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Hindenburg (TV film)
2010 Cíl: svoboda (TV film)
Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
Snowblind
2009 Čachtická paní
Ein Dorf schweigt (TV film)
Hilda
International
2008 Speed Racer
2007 Invaze
2006 Irská krev
2004 Za mořem
2003 Wir
2002 Die Nacht, in der ganz ehrlich überhaupt niemand Sex hatte (TV film)
Souboj o vše (TV film)

TV seriály

2009 Die Wölfe (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Lenssen & spol. (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Snowblind

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace