foto

Doris Plenert

  • nar. 1953

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eine Klasse für sich (TV film)
2017 Die Füchsin – Spur auf der Halde (TV film)
Herzilein
2016 Hotel Heidelberg – Tag für Tag (TV film)
2014 Vražda bez důkazů (TV film)
2013 Du bist dran (TV film)
Západ
2007 Praha - Železná opona (TV film)
2005 Falešné doznání
2003 Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
2002 Du bist mein Kind (TV film)
Olgas Sommer
1999 Die Musterknaben 2 (TV film)
Rembrandt
1979 Noční hry

TV seriály

2015 Rentnercops (TV seriál)
Keine ruhige Minute (S01E07)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Moorleiche (S05E25)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Der Minister und das Mädchen (E10)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Der Kleine Mönch (TV seriál)
2001 Schimanski (TV seriál)
Děti pekla (E10)
2000 Anke (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1990 Kommissarin Goedeke (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky