foto

Damon Douglas

  • nar. 20.4.1952
    USA
  • zem. 29.10.2006 (54 let)
    Long Beach, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Reuben, Reuben
1978 Bastard, The (TV film)
Our Winning Season
Skateboard
1976 Baby Blue Marine
Massacre at Central High
Od dvanácti do tří
The Four Deuces
1974 The Phantom of Hollywood (TV film)
1973 The Girl Most Likely to... (TV film)
The Girls of Huntington House (TV film)
Trouble Comes to Town (TV film)
1972 Mizerná banda

TV seriály

1983 Yellow Rose, The (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Oregon Trail, The (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky