foto

Stephan Baumecker

  • nar. 8.1.1961 (58 let)
    Luckenwalde, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ella Schön - Die nackte Wahrheit (TV film)
Inga Lindström: Ausgerechnet Söderholm (TV film)
Mater
2018 Kobra 11 - Vina (TV film)
2017 Inga Lindström: Zamilovaná asistentka (TV film)
2016 Tatort – Der König der Gosse (TV film)
2015 Der Bankraub (TV film)
Vorsicht vor Leuten (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
Spreewaldkrimi - Die Tote im Weiher (TV film)
2013 Hai Alarm am Müggelsee
2011 Tatort - Edel sei der Mensch und Gesund (TV film)
2010 Flirt (TV film)
2009 Tatort - Oben und Unten (TV film)
2007 Reife Leistung! (TV film)
Tatort - Blutsbande (TV film)
2005 Tote leben länger (TV film)
2004 Such mich nicht
2003 Leonce und Lena (divadelní záznam)
Pan Lehmann
1994 Burning Life
1991 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1990 Tote leben länger (TV film)
1989 Vloupání
1988 Jedni druhých břemena neste

TV seriály

2017 You Are Wanted (TV seriál)
2015 Dengler (TV seriál)
Die letzte Flucht (E01)
Mila (TV seriál)
2014 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Jagdrevier (S02E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kontrollverlust (S13E20)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Doživotí (S07E05)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky