foto

Maria Hartmann

  • nar. 19.6.1958 (61 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tatort - Alle meine Jungs (TV film)
2013 Místo činu: Mnichov - Moc a bezmoc (TV film)
2011 Homevideo (TV film)
Im falschen Leben (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
2010 3
Valerie
2008 Žena v Berlíně
2007 Doppelter Einsatz - Überdosis Warten (TV film)
2006 Tatort - Stille Tage (TV film)
Čtyři minuty
2004 Engelchen flieg (TV film)
Freunde zum Essen (TV film)
Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
2003 Der Fall Gehring (TV film)
2000 Sommer mit Boiler, Der (TV film)
1999 Gefährliche Hochzeit (TV film)
1998 Ein Hund namens Freitag (TV film)
Mißbraucht (TV film)
1997 Lea Katz - Die Kriminalpsychologin: Einer von uns (TV film)
1988 Místo činu - Samovazba (TV film)
1987 Der Gläserne Himmel
1984 Christines Schwester
Die Platzanweiserin (TV film)
1980 Sonntagskinder
1978 Lady Windermeres Fächer (TV film)

TV seriály

2019 Kommissarin Heller (TV seriál)
Herzversagen (E09)
2018 Beat (TV seriál)
POP (E02)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Vorsehung (E08)
2017 Kommissarin Heller (TV seriál)
Verdeckte Spuren (E07)
2016 Kommissarin Heller (TV seriál)
Nachtgang (E06)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
Kommissarin Heller (TV seriál)
Schattenriss (E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Störenfried (S12E20)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Kammerflimmern (S09E13)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Dierhagenova poslední vůle (S05E06)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Sippenhaft (E31)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky