foto

Richard Paul

  • nar. 6.6.1940
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 25.12.1998 (58 let)
    Studio City, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nezávislý
1996 Hra myšlenek
Lid versus Larry Flynt
The Glass Cage
1994 Beanstalk
1992 Krvavá pěst III
1990 Pád do nemilosti (TV film)
1988 Pass the Ammo
1987 Dívčí akademie
Projekt X
1986 Žádné strachy o prachy
1984 Not for Publication
1983 The Man Who Wasn't There
1982 Eating Raoul
1980 Sultan and the Rock Star (TV film)
1977 Vymítač ďábla 2: Kacíř
1975 Coonskin

TV seriály

1997 Roseanne (TV seriál)
Some Enchanted Merger (S09E17)
Lanford's Elite (S09E16)
1995 Plný dům (TV seriál)
Šéfka (S08E13)
1992 Plný dům (TV seriál)
Nerušit, vysíláme (S06E04)
1991 Plný dům (TV seriál)
Záměna (S05E11)
1990 Plný dům (TV seriál)
Konec kariéry (S03E24)
1988 Plný dům (TV seriál)
Disciplína (S02E07)
Tannerová vs. Gibblerová (S02E02)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
Poppy u stromu (2. část) (S02E02)
Poppy u stromu (1. část) (S02E01)
1986 The New Gidget (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Tajné obrázky (S01E20)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
1980 One in a Million (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Dopisy (S09E02)
1977 Carter Country (TV seriál)
I Am the Greatest (TV seriál)
1973 Emergency +4 (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Celebrity Tattle Tales (TV pořad)
Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary (TV pořad)
1975 Match Game PM (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace