foto

Sanne Schnapp

  • nar. 1972
    Wolgast, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Wolf-Gäng
2019 Kranke Geschäfte (TV film)
Stenzels Bescherung (TV film)
2017 Tatort - Söhne und Väter (TV film)
2016 Jeder stirbt für sich allein
Neid ist auch keine Lösung (TV film)
2015 Brief an mein Leben (TV film)
Mein Sohn Helen (TV film)
2014 Der Fall Bruckner (TV film)
Neufeld, mitkommen! (TV film)
2013 Augen zu
Osudový břeh (TV film)
2012 Am Himmel der Tag
Sakra, kluku!
2011 Die Lehrerin (TV film)
In aller Freundschaft - Was wirklich zählt (TV film)
Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2009 Sieben Tage (TV film)
Wickie und die starken Männer
2008 Gefühlte XXS - Vollschlank & frisch verliebt (TV film)
Landgang (studentský film)
2007 Du bist nicht allein
2006 Mein süßes Geheimnis (TV film)
Polizeiruf 110 - Traumtod (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Tote aus der Saale (TV film)
Willenbrock
2004 Okouzlující lhářka (TV film)
2002 Drei Frauen, ein Plan und die ganz große Kohle (TV film)
2000 Das Psycho-Girl (TV film)

TV seriály

2020 WaPo Berlin (TV seriál)
2019 Frau Jordan stellt gleich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewährungsprobe (S18E19)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Mit Leib und Seele (S04E03)
Nicht schuldig (S04E01)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Falscher Hase (S06E04)
Geh' du alter Esel (S06E03)
Hundstage (S06E02)
další epizody (4)
2015 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Lawinenhunde (S05E13)
Wilderer (S05E12)
Geschenkter Gaul (S05E11)
další epizody (13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Über den Wolken (S13E06)
2014 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mach's gut, Greta! (S04E13)
Krokodiljäger (S04E12)
Krokodilstränen (S04E11)
další epizody (13)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Alles auf eine Karte (S17E05)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Legende von Waldau (S03E13)
Goldesel (S03E12)
Ausgesetzt (S03E11)
další epizody (13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mundtot (S13E06)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Auge um Auge (S11E20)
2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Upíři (S02E13)
Strach v jeskyni (S02E12)
Opičí ostuda (S02E11)
další epizody (13)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödlicher Flirt (S08E18)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Mít štěstí (S01E13)
Koňské síly (S01E12)
Hrdličky (S01E11)
další epizody (13)
Ich bin Boes (TV seriál)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wenn eine Tür zufällt (S12E35)
2008 Herzog (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bodyguard (S07E04)
2006 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Štěstí na horizontu (E07)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Endstation (S01E02)
Donna Leonová (TV seriál)
Zemřít tiše (E07)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine neue Chance (S06E35)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Virtual Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky