foto

Robert Pine

  • nar. 10.7.1941 (78 let)
    Scarsdale, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nejvyšší pocta
2019 Real. Live. Girl.
Wish Man
2018 Song of Back and Neck
Vysněný život
2017 Romance at Reindeer Lodge (TV film)
2016 Diani & Devine Meet the Apocalypse
Svátek matek
2014 Christmas Under Wraps (TV film)
2013 Ledové království
jOBS
2012 Matchmaker Santa (TV film)
2010 Reunited
2008 Dům na špatné adrese
No Man's Land: The Rise of Reeker
2007 Love's Unfolding Dream (TV film)
Rodinné tajemství
Vánoční přání (TV film)
2006 Paved with Good Intentions
2005 Noční let
Yesterday's Dreams
Zpovědní tajemství
2004 Hlava nehlava (TV film)
Jak ostříhat Adama
Jezdkyně (TV film)
V zajetí (TV film)
2003 Chladnokrevně
Láska z dětství (TV film)
2001 All You Need
Hit, The
Zmařená cesta (TV film)
2000 Screenland Drive
Teroristické komando
1999 Rozluč se s Toledem
Vždyť já jsem roztleskávačka
1998 Chips se vrací (TV film)
Chocolate for Breakfast
Ragtimeova dobrodružství
1997 Guy Walks Into a Bar, A
Hříšné myšlenky (TV film)
Pod podlahou
1996 Best Revenge, The
Den nezávislosti
Žoldák (TV film)
1995 Little CHP, The
1994 Tonya a Nancy (TV film)
1993 Big Boys Don't Cry (TV film)
Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story (TV film)
1992 Dívka na telefon (TV film)
1990 Děti (TV film)
Ladies on Sweet Street
1988 Aviel
1987 Hoover vs. the Kennedys: The Second Civil War (TV film)
1985 Papa Was a Preacher
1982 Mysterious Two (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
1977 Mravenčí teror
1975 Den kobylek
1974 Medvědi a já
1973 Incident on a Dark Street (TV film)
One Little Indian
1971 Incident in San Francisco (TV film)
1970 The Brotherhood of the Bell (TV film)
1968 Cesta do Shilohu
Counterfeit Killer, The
1967 The Young Warriors
1966 Gunpoint
Munster, Go Home!
Out of Sight

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
The Donor (E06)
2018 Charmed (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Sideswiped (TV seriál)
Dealbreakers (E03)
Ghosted (TV seriál)
The Article (E13)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Science Unfair (S02E06)
Superstore (TV seriál)
Target (S03E16)
2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Hey, I'm Solvin' Here! (S03E06)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Wizard-in-Training (S01E21)
Exprezident Graves (TV seriál)
Half a World Gone Mad (S02E01)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Library (S06E02)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
A Cricket's Tale (S12E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rozdělený dům (S15E01)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Ďábelsky božský, božsky ďábelský (S01E01)
Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
Průměrňákovi (TV seriál)
Zrušený Den matek (S07E22)
Chirurgové (TV seriál)
Budeš potřebovat někoho na své straně (S12E21)
2014 Finding Carter (TV seriál)
2013 Granite Flats (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Poslední striptýz (S08E22)
2012 Private Practice (TV seriál)
Good Grief (S06E03)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nepleť se mi do života (S08E14)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
You Can't Take It with You (S01E05)
Událost (TV seriál)
Us or Them (E19)
Parks and Recreation (TV seriál)
End of the World (S04E06)
Dr. House (TV seriál)
Mrtvý a pohřbený (S08E07)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Po čem kdo touží (S11E15)
2010 Obhájci (TV seriál)
Las Vegas v. Reid (E02)
Kancl (TV seriál)
Christening (S07E07)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekonečná identita (S02E04)
Kancl (TV seriál)
Niagara: Part 1 (S06E04)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Homecoming Job (S01E02)
Invaze buranů (TV seriál)
The Last Temptation of Wayne (S02E01)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Home by Another Way (E11)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
2006 Velká láska (TV seriál)
Poslední vůle (S01E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Půvab a zlo (S01E20)
Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Bouře (S01E12)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mír v duši (S05E06)
Larry, kroť se (TV seriál)
The End (S05E10)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kletba (S01E05)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S02E24)
Day 2: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S02E21)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Zpátky do zahrady (S02E07)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Splynutí (S01E16)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Osudný kurz (S06E12)
2000 Západní křídlo (TV seriál)
20 Hours in L.A. (S01E16)
1998 Advokáti (TV seriál)
Rhyme and Reason (S02E28)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Právo a nepořádek (S08E22)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Lung and the Restless (S04E06)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Skluzavka (S03E03)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Riziko sledovanosti (S12E24)
1995 Odpadlík (TV seriál)
Svatba před hlavněmi (S04E01)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Fetal Attraction (S01E18)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Shattered: Part 2 (S03E19)
Shattered: Part 1 (S03E18)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Dům, kde bydlel Hemingway (S10E02)
1991 MacGyver (TV seriál)
Sportovní klání (S06E12)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Příběh ze života (S01E14)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Pohřebiště (S04E04)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Bullseye (S01E09)
1970 Silent Force, The (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Landing
1999 CHiPs: The E! True Hollywood Story (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1977 CHiPs (TV seriál)

Host

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky