foto

Robert Pine

  • nar. 10.7.1941 (76 let)
    Scarsdale, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Con Man
The Last Full Measure
2017 Minkow
2016 Diani & Devine Meet the Apocalypse
Svátek matek
2014 Christmas Under Wraps (TV film)
2013 jOBS
Ledové království
2012 Matchmaker Santa (TV film)
2010 Reunited
2008 Dům na špatné adrese
No Man's Land: The Rise of Reeker
2007 Love's Unfolding Dream (TV film)
Rodinné tajemství
Vánoční přání (TV film)
2006 Paved with Good Intentions
2005 Noční let
Yesterday's Dreams
Zpovědní tajemství
2004 Hlava nehlava (TV film)
Jak ostříhat Adama
Jezdkyně (TV film)
V zajetí (TV film)
2003 Chladnokrevně
Láska z dětství (TV film)
2001 All You Need
Hit, The
Teroristické komando
Zmařená cesta (TV film)
2000 Screenland Drive
1999 But I'm a Cheerleader
Rozluč se s Toledem
1998 Chips se vrací (TV film)
Chocolate for Breakfast
Ragtimeova dobrodružství
1997 Guy Walks Into a Bar, A
Hříšné myšlenky (TV film)
Pod podlahou
Žoldák (TV film)
1996 Best Revenge, The
Den nezávislosti
1995 Little CHP, The
1994 Tonya a Nancy (TV film)
1993 Big Boys Don't Cry (TV film)
Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story (TV film)
1992 Dívka na telefon (TV film)
1990 Děti (TV film)
Ladies on Sweet Street
1988 Aviel
1987 Hoover vs. the Kennedys: The Second Civil War (TV film)
1985 Papa Was a Preacher
1982 Mysterious Two (TV film)
1980 Dan August: Murder, My Friend (TV film)
Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb (TV film)
1979 Gang jablkových knedlíků opět zasahuje
1977 Mravenčí teror
1975 Den kobylek
1974 Medvědi a já
1973 Incident on a Dark Street (TV film)
One Little Indian
1971 Incident in San Francisco (TV film)
1970 The Brotherhood of the Bell (TV film)
1968 Cesta do Shilohu
Counterfeit Killer, The
1967 The Young Warriors
1966 Gunpoint
Munster, Go Home!
Out of Sight

TV seriály

2017 Angie Tribeca (TV seriál)
Hey, I'm Solvin' Here! (S03E06)
Exprezident Graves (TV seriál)
Half a World Gone Mad (S02E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
House Divided (S15E01)
2016 Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
Průměrňákovi (TV seriál)
Zrušený Den matek (S07E22)
2014 Finding Carter (TV seriál)
2013 Granite Flats (TV seriál)
2012 Private Practice (TV seriál)
Good Grief (S06E03)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nepleť se mi do života (S08E14)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekonečná identita (S02E04)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
2006 Velká láska (TV seriál)
Poslední vůle (S01E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Půvab a zlo (S01E20)
Odložené případy (TV seriál)
Jednou za život (S04E07)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mír v duši (S05E06)
Larry, kroť se (TV seriál)
The End (S05E10)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kletba (S01E05)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S02E24)
Day 2: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S02E21)
Day 2: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S02E20)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Zpátky do zahrady (S02E07)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Splynutí (S01E16)
2001 Black Scorpion (TV seriál)
1997 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Lung and the Restless (S04E06)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Skluzavka (S03E03)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1970 Silent Force, The (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2017 The Landing
1999 CHiPs: The E! True Hollywood Story (TV film)

TV pořady

1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1977 CHiPs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace