foto

Hans Beimler

  • nar. 10.7.1953 (67 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Haraka

TV seriály

1994 TekWar (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 The Middleman (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Storm Front (E08)
Walls (E07)
Birds of a Feather (E01)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 The Chronicle (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Vražedná identita (S04E13)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Opět spolu 2/2 (S04E02)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Co po sobě zanecháš (S07E25)
Proměnlivá tvář zla (S07E20)
Ratatabum (S07E15)
další epizody (4)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
V obležení na AR-558 (S07E08)
Stíny a symboly (S07E02)
Tvář v písku (S07E01)
další epizody (9)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Oběť andělů (S06E06)
Odvážnému štěstí přeje (S06E05)
Změna strategie (S06E01)
další epizody (5)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Blouznění (S05E10)
Loď (S05E02)
Tělo na prodej (S04E24)
další epizody (5)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Meč Kahlessův (S04E08)
1994 Space Precinct (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ideální společnost (S02E15)
1993 Exosquad (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Poslušnost (S03E18)
Enterprise včerejška (S03E15)
1989 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Kdo pozoruje pozorovatele (S03E04)
Šedé přízraky (S02E22)
Posel (S02E20)
1988 Knightwatch (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Symbióza (S01E21)
Arzenál svobody (S01E20)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1999 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Podivní spojenci (S07E19)
Dokud nás smrt nerozdělí (S07E18)
Polostín (S07E17)
další epizody (9)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Je to jen papírový měsíc (S07E10)
Úmluva (S07E09)
V obležení na AR-558 (S07E08)
další epizody (27)
1997 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
Vzkříšení (S06E08)
Jste srdečně zváni... (S06E07)
další epizody (9)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Přerušený článek (S04E25)
Tělo na prodej (S04E24)
Zanícení (S04E23)
další epizody (16)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Tajný agent Bashir (S04E09)
Meč Kahlessův (S04E08)
Zelení mužíčci (S04E07)
další epizody (8)

Tvůrcovská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky