foto

Mary Shelley

  • nar. 30.8.1797
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1.2.1851 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Reckoning of Darkness - kniha
2016 Frankenstein from the Royal Ballet - kniha
2015 Viktor Frankenstein - kniha
2011 Frankenstein (divadelní záznam) - kniha
2010 Spark of Being - kniha
The Frankenstein Syndrome - kniha
2008 Last Man, The - kniha
2004 Frankenstein (TV film) - kniha
2002 Sangre de Frankenstein, La - kniha
1998 Things 3: Old Things - kniha
1994 Frankenstein - kniha
1992 Frankenstein (TV film) - kniha
1989 Frankenstein de Moisés Neto - Versão Muda, O - kniha
1988 Frankenstein General Hospital - kniha
1987 Frankenstein (TV film) - kniha
1985 Nevěsta - kniha
1984 Frankenstein 90 - kniha
1980 Doctor Franken (TV film) - kniha
1977 Victor Frankenstein - kniha
1974 Frankenstein: Une histoire d'amour (TV film) - kniha
Mladý Frankenstein - kniha
1973 Frankenstein: The True Story (TV film) - kniha
1971 La figlia di Frankenstein - kniha
1965 Frankenstein tai čitei kaidžú Baragon - kniha
1957 Frankensteinova kletba - kniha
1939 Frankensteinův syn - kniha
1935 Frankensteinova nevěsta - kniha
1931 Frankenstein - kniha
1910 Frankenstein - kniha

TV seriály

1966 Mystery and Imagination (TV seriál) - kniha
1964 Famous Adventures of Mr. Magoo (TV seriál) - kniha
1955 Matinee Theatre (TV seriál) - kniha
1951 Tales of Tomorrow (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky