foto

Herbert Olschok

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Sputnik
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
Stralsund - Blutige Fährte (TV film)
2011 Neznámý
2008 Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
Heimweh nach drüben (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
2005 Léto v Berlíně
2004 Finančák se nelíbá (TV film)
Mýlit se je sexy (TV film)
Okouzlující lhářka (TV film)
2003 Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
Proti své vůli (TV film)
2001 Die Braut meines Freundes (TV film)
1997 Tatort - Bierkrieg (TV film)
1994 Burning Life
1992 Banale Tage
1991 Der Hut
1990 Marie Grubbe (TV film)
Umím chodit i pozpátku
1989 Der Tölpelhans
Großer Frieden (TV film)
Schwein gehabt
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zerschlagene Liebe (TV film)
Die Bestie (TV film)
Felix und der Wolf
Staatsanwalt hat das Wort - Da mach' ich nicht mit, Der (TV film)
Treffen in Travers
1987 Der Geisterseher (TV film)
Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)
1983 Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
1982 Die Spaghettibande (TV film)

TV seriály

2011 Kriminalista (TV seriál)
Posedlost (S06E04)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Stralsund (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace