foto

Herbert Olschok

  • nar. 1951

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Revolution
2013 Sputnik
2012 Ein Jahr nach morgen (TV film)
2011 Neznámý
2008 Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Beim nächsten Kind wird alles anders (TV film)
Heimweh nach drüben (TV film)
2006 Polizeiruf 110 - Tod im Ballhaus (TV film)
2005 Léto v Berlíně
2004 Finančák se nelíbá (TV film)
Mýlit se je sexy (TV film)
Okouzlující lhářka (TV film)
2003 Místo činu: Hamburg - Nájemníci (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Angst um Tessa Bülow (TV film)
Proti své vůli (TV film)
2001 Die Braut meines Freundes (TV film)
1997 Tatort - Bierkrieg (TV film)
1994 Burning Life
1992 Banale Tage
1991 Der Hut
1990 Marie Grubbe (TV film)
Umím chodit i pozpátku
1989 Der Tölpelhans
Großer Frieden (TV film)
Schwein gehabt
1988 Der Aufstand der Fischer von St. Barbara (TV film)
Die Bestie (TV film)
Felix und der Wolf
Treffen in Travers
1987 Der Geisterseher (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
1982 Die Spaghettibande (TV film)

TV seriály

2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Zu treuen Händen (S02E06)
2012 Stralsund (TV seriál)
Blutige Fährte (E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gewissensfragen (S15E10)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Posedlost (S06E04)
SOKO Wismar (TV seriál)
Wunderkind (S09E06)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Luftnummer (S10E14)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Netz (S09E06)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Zwischen den Fronten (S09E33)
2004 In aller Freundschaft (TV seriál)
Blick nach vorn (S07E04)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Ein Engel namens Flint (TV seriál)
1988 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Da mach' ich nicht mit (E123)
Zerschlagene Liebe (E120)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1987 Der Hauptmann von Köpenick (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky