foto

Nadja Petri

  • nar. 4.6.1976 (42 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mk3P (studentský film)
2015 Große Fische, kleine Fische (TV film)
Inga Lindström: Osudová výměna (TV film)
2013 Osudový břeh (TV film)
2012 Entschleunigt
2011 Malá bankovní loupež (TV film)
2010 Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Láska hory přenáší (TV film)
2009 Frauen wollen mehr (TV film)
2008 Gefühlte XXS - Vollschlank & frisch verliebt (TV film)
Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Ein starkes Team - Unter Wölfen (TV film)
2006 Rudý kakadu
Sackratten
2004 Blutstau (studentský film)
Holky to chtěj taky 2
2001 Heidi
2000 Mittwoch
1999 Poppen

TV seriály

2015 Sibel & Max (TV seriál)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
2010 Ein Haus voller Töchter (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
2005 Zack! Comedy nach Maß (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace