foto

James Read

  • nar. 31.7.1953 (67 let)
    Buffalo, New York, USA

Biografie

James Read se narodil v New Yorku, je mu 58 let a meří 188cm. Hrál v seriálu SEVER A JIH kde potkal svou manželku: Wendy Kilbourne. Má dvě děti dceru: Sydney a syna: Jacksona. Bydlí v Kalifornii v Santa Bárbře ve svém domě. Jeho kariéra se rozvíjela pomalu, ale na konec se rozjel až když dostal roli Viktora Benneta v americkém seriálu ČARODĚJKY. Natočil seriál SEVER A JIH, kde se taky hodně proslavil svojí rolí George Hazarda a kde také potkal svou manželku kterál hrála Constance Flynn Hazard. Také dostal nabídku do filmu PRAVÁ BLONDÝNKA, kde ztvárnil otce Elle (Reese WitherSpoon). Hrál ve filmu PŘÍBĚH JEDNOHO ŽIVOTA, kde měl hlavní roli a ztvárnil Judge Cartera.

EarlHickey

Herecká filmografie

Filmy

2010 All Signs of Death (TV film)
2003 Pravá blondýnka 2
2001 Bulšit
Pravá blondýnka
1998 Nebezpečné podezření (TV film)
1997 Stopař
1996 Ohnivé žně (TV film)
Příběh jednoho života (TV film)
1995 Tajemný hlas v telefonu (TV film)
The Other Woman (TV film)
1992 President's Child, The (TV film)
Zločiny lásky
1990 Web of Deceit (TV film)
1988 Osm mužů z kola ven
Osudové pláže
1987 Celebration Family (TV film)
Ubohá bohatá dívka (TV film)
1985 Lace II (TV film)
Midas Valley (TV film)
1984 Zasvěcení
1983 Létající oko

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Temná tajemství (S15E12)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Jednička (S02E08)
2012 Save the Supers (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Late Admissions (S09E08)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Pěst kapitalismu (S04E05)
2010 Město ztracených (TV seriál)
2008 Odložené případy (TV seriál)
Dny slávy (S06E01)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky navždy (S08E22)
Kill Billie (S08E21)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Nový život (S08E01)
Děje se tu cosi čarodějného, část druhá (S07E22)
2004 Čarodějky (TV seriál) - herec, a.z.
Andělé a ti druzí (S07E07) - a.z.
Démon v sobě (S07E03)
Školní sraz po létech (S06E17)
2003 Čarodějky (TV seriál) - herec, a.z.
Kočičí dům (S05E18) - a.z.
Den, kdy magie zmizela (S05E15)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Pomoc pro démona (S05E07)
Svatební kolotoč (S04E15)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
The Competition (S06E17)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Znovu čarodějky, část první (S04E01)
Samé trápení (S03E15)
Dobro, zlo a nemrtví (S03E14)
další epizody (4)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Pracovní síly, část druhá (S07E16)
Pracovní síly, část první (S07E15)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Las Brisas (S03E20)
1996 Kutil Tim (TV seriál)
Na vodě (S06E01)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
1990 Columbo (TV seriál)
Smrtící korunka (S09E05)
1987 Shell Game (TV seriál)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1985 Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
Sever a Jih (TV seriál)
1983 Remington Steele (TV seriál)
Steele in Circulation (S01E22)
Sting of Steele (S01E21)
Steele's Gold (S01E20)
další epizody (10)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Přátelé, římané, účetní (S01E07)
Remington Steele (TV seriál)
Steele Trap (S01E10)
In the Steele of the Night (S01E09)
Your Steele the One for Me (S01E08)
další epizody (10)
1965 Tak jde čas (TV seriál)