foto

René Schönenberger

  • nar. 15.9.1946 (72 let)
    Oberland, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kommissar Dupin - Bretonische Geheimnisse (TV film)
2016 Rosamunde Pilcher: Dotek kouzla (TV film)
2015 Die Füchsin - Dunkle Fährte (TV film)
2014 Hon na prezidenta (TV film)
2013 Alles Chefsache! (TV film)
Skandál (TV film)
2011 Útěk na Západ (TV film)
2010 Rosamunde Pilcher: Ať půjdeš kamkoli (TV film)
2009 Saturn Returns
Zwischen heute und morgen
2008 Hindernisse des Herzens (TV film)
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
Glück auf vier Rädern (TV film)
Meine Mutter tanzend (TV film)
Tatort - Der schwedische Freund (TV film)
2002 Eva Blond II: Kniha urážek (TV film)
2000 Die Unberührbare
1999 Gierig
Silnější než smrt (TV film)
1998 Úhlavní nepřátelé - Špatné rozhodnutí (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
Der Testfahrer (TV film)
Zimní spáči
1994 Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
1992 Am Ende der Nacht
Die Tigerin
Die wahre Geschichte von Männern und Frauen
1991 Isabelle Eberhardt
1989 The Prisoner of St. Petersburg
1988 Brennende Betten
1983 Flambovaná žena
1971 Narrenspiegel (TV film)
Salome (TV film)
Wie man Wünsche beim Schwanz packt (TV film)
1969 Eika Katappa
Willst du ewig Jungfrau bleiben?
Život ve dvou

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
Geburtstagsfest für eine Leiche (S01E04)
Kriminalista (TV seriál)
Bezmocnost (S06E07)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2006 Das Geheimnis meines Vaters (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Závodní stáj (S05E04)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Lüthi und Blanc (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Die Stadtindianer (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Útěk ke smrti (S01E03)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1978 Jan Kryštof (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace