foto

Caroline Redl

  • nar. 1965
    Hamburk, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2006 Die Abrechnung (TV film)
2005 Doppelter Einsatz - Der Fluch des Feuers (TV film)
2003 Sitte - Verbotene Lust, Die (TV film)
2000 WerAngstWolf
1999 Tatort - Alp-Traum (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Unschuldig verbrannt (TV film)
1996 Clando
Mord im Klinikum (TV film)
1995 Küß mich!
1994 Ausgerechnet Zoé (TV film)
1992 Kinder der Landstraße
1991 Místo činu - Týna (TV film)
1988 Tatort - Salü Palu (TV film)
1987 Reichshauptstadt privat (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Herz-Dame (S11E14)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Ich liebe einen Mörder (S14E08)
2015 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Lügen (S06E21)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Frau im Schatten (S10E18)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Nestyda (S06E05)
2009 Flemming (TV seriál)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Eiskalter Mord (S05E01)
2004 Wilsberg (TV seriál)
Der Minister und das Mädchen (E10)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die blinde Zeugin (S03E15)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Baby-Deal (E16)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Gletscherclan, Der (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Jupiter Moon (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Todesspiel (TV film)

Divadelní záznam

1980 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky